Tok helt av!

Av Kristian Rødvand, Rana Blad.
HEMNES: Det er umulig ikke å bli i godt humør etter en flytur med Banana Airlines. Det tok helt av da den elleville gruppa lot sin siste flight lette fra brygga på Hemnesberget. De tok publikum til himmels med første fly.

Banana Airlines feirer i år 30 år som band, og det er ingen tvil om at de fortsatt holder koken. På rekke og rad kom gamle hits som Skippagurra Babylon, Yes we have no bananas, Jompalaya og selvfølgelig den om ho i fra Vadsø. Allsangfaktoren var ikke overraskende skyhøy.

Gamlegutta viser stor spilleglede, og vokalist Kai Kiil vet hvordan man vinner publikum. Han hadde dem i sin hule hånd fra første låt.
Halvveis i konserten tar de en pause, noe som ikke er ideelt i en festivalsetting når stemningen er på topp, men gutta begynner å bli godt voksne, og slik som de ga på var en pust i bakken vel fortjent.

Etterpå kom de plutselig tilbake og fortsatte like sprudlende. Mot slutten greide til og med en heldig publikumer å snike seg opp på scena og synge med.

Rent musikalsk er jo ikke musikken spesielt spennende, men melodiene er like fengende som de er enkle, og tekstene ditto festlige. Det de måtte mangle av musikalske finesser og originalitet tar de igjen på sjarm, humør og partyfaktor. De får fram smilet og skaper feststemning, og stort mer kan en ikke forlange.

Kai Kiil og kompani vant publikum på Hemnesberget og leverte en humørfylt partypakke slik bare Banana Airlines kan.

Kilde: Rana Blad

Kommentarer

kommentarer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.