Blodfansen sang med

Av: Carina Hansen, iTromso.no:

Else Rønning og Trine Olsen er alltid på plass når Banana Airlines spiller i Tromsø. I går sang de med fra første rad.
– Jeg er skikkelig fan, sier Else Rønning. I natt var hun på konserten på nye Rorbua sammen med blant annet venninnen Trine Olsen, og de sto fremst foran scenen da favorittbandet gikk på.

– Jeg hører på Banana Airlines så snart jeg får sjansen. Jeg har vel fått med meg i hvert fall fem konserter, sier Rønning.

MANGE FAVORITTSANGER

Hun har hørt på bandet siden hun var liten, og har flere favorittsanger. – «Ho fra Vadsø» må være en av favorittene, men man må jo synge med til den sangen «Når du blir gammel», sier Rønning. Og da vokalist Kai Kiil og resten av besetning tok plass på scenen, sang Rønning med fra første strofe av «Skippagurra Babylon».

SKEPTISK TIL RORBUA

Rundt 200 personer var på Rorbua i går kveld og i natt. Vokalist Kai Kiil var spent på hvordan det ville bli å spille i de nye lokalene.

– Jeg var skeptisk da jeg hørte at de skulle flytte. Men jeg er imponert over det jeg ser. Men det er jo folk som skaper plassen, og hvis mange av dem som gikk på gamle Rorbua kommer hit, så blir det veldig bra, sier Kiil. Han har spilt på Rorbua en rekke ganger tidligere. Sist bandet spilte i Tromsø var på Ølfestivalen sist sommer, og før konsertstart gledet de seg til å gå på scenen.

– Vi er veldig forvent med god respons. Det gjelder for så vidt over hele landet. Men det er noe spesielt med Tromsø. Det er en smeltedigel og Nord-Norges musikkhovedstad. Jeg har jo skrevet en hyllestsang til Rorbua. Det er jo ikke noe man gjør til Harstad eller Bodø, smiler Kiil.

Kommentarer

kommentarer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.