Roy Bjørnar Stenersens bisettelse

Våre alles kjære Roy Bjørnar Stenersen gikk så altfor tidlig bort. Under bisettelsen i Myre kirke, onsdag 15. april 2015, var mange musikervenner fra nær sagt hele landet samlet for å følge Roy på sin siste ferd. Kirkeorgelet ble erstattet med innslag fra venner, hvor blant andre Roys sønn, Sebastian, deltok på trommer. Respekt! På vegne av de nærmeste pårørende takker vi for all deltakelse, gode ord og omtanke i forbindelse med Roys bortgang. Roy ble født 9. april 1964, og døde 8. april 2015 – dagen før hans 51-årsdag. Vi lyser fred over Roys minne. (Lydspor: «Time Passing» – D.Foster)

Les mer

Roy Bjørnar Stenersen

Du Roy, du Roy…

Livet ditt ble ikkje så langt, men det va stort – ufattelig stort. Vi vet ikkje om noen som har berørt så mange menneske som du. Du hadde et hjerte som hadde plass tell absolutt alt og alle, og av og tell va vi redd førr at hjertet skulle bli førr stort førr dæ. Men neida, hjertet ditt det holdt heile veien inn! Alle fikk vi en bit av dæ, alle hadde du tid tell. Du va gla i menneska Roy, og menneskan blei gla i dæ – veldig gla i dæ. Vi som va rundt dæ har mista nåkka – nåkka som vi nok ikkje heilt førrstår rekkevidden av ennu…En bestevenn, en god venn, musiker med stor M, en man bare rett og slett …

Les mer

«Fly with us, fly banana»

«Æ huske ingenting» og «Lån mæ en huinnerlapp» heter et par av de nye låtene med Banana Airlines som ligger ute både på iTunes, Spotify og som du ser på vår egen hjemmeside – for gratis avspilling. Her kommer mer nytt materiale underveis, så sett et bokmerke på vår hjemmeside, og du er klar for festligheter i godt lag med en klase bananer til en hver tid.

Les mer

Banana Bilopphøggers

Banana Airlines har ved hjelp av en ivrig, og trofast reisende passasjer fra Senja, fått tak i en artikkel skrevet av Rolv Wesenlund som ble publisert i VG, fredag 25. november 1983. Artikkelen er gjengitt i ren tekst nedenfor. Hyggelig lesning!

Les mer